lördag 31 januari 2009

Valp-titt!

Diana klappar valpar.

Idag åkte Diana och jag till Marie och tittade på Plus-valparna. Ack så söta de är när de precis öppnat ögonen. Idag fick de också första gången äta valpmat. Från sked bara för att de inte ska få i näsan och dra ner mat i luftvägarna.Mamma Plus (den bruna nosen som syns på någon bild) var givetvis med och städade.INTE alla hundar och människor på bild...

Vi han också med en promenad med... ja hur många hundar kan det ha varit *tänker*... Kan det ha varit 14 stycken - Monty, Maja, Cracker, Härta, Zumo, Bönan, Blixten, Tjejen, Skutte, Folke, Japps, Häxa, Yoda, Demo... undrar om jag missat någon?

Några Flattar har hittat öppet vatten... de kan ju bara inte låta bli att prova det *suckar*

Japps förälskade sig i Häxa som inte uppskattade hans kärleksförklaringar. Det resulterade i att Folke (!) råkade få sig en åthutning när han gick förbi (labrador som labrador - de ska bara ha, tyckte Häxa).

Lite halt på skogsvägarna. Diana halkar omkull medan Felix fortfarande står upp.

Några Flattar och en Border terrier har hittat något spännande på åkern. Den svarta pinniga svansen längst bak tillhör Yoda *ler

Demo förälskade sig i Cracker, men när Cracker lyckades villa bort honom gick det lika bra att flirta med Härta... eller Maja... - svarta flat-flickor är alla lika fina, tydligen!

Ytterligare en anledning till Nyköpingsbesöket att lämna tillbaka Maries dator som blivit kurerad av vår vän Robban. Och så passade vi på att tömma pappersinsamlingen hos Marie - tidningar går alltid åt när man har valpar!

1 kommentar:

  1. Åh vad mysigt med valpar *längtar* och promenad med eeeh hur många hundar??

    SvaraRadera